OP ZOEK NAAR EEN ARCHITECT VOOR UW KANTOOR?


Nieuw kantoor laten bouwen? Verbouwen? Herinrichten? Aansluiten op de (nieuwe) huisstijl en cultuur? Wij helpen jullie graag!

Wij denken met jullie mee om tot de best passende oplossing te komen en verzorgen het gehele traject tot en met de gehele uitvoering.

Wij gebruiken als leidraad onze B.I.O.M.A. filosofie.

Het resultaat zijn een prettiger én meer efficiente werkplaatsen die toekomst gericht zijn. 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over hoe het anders en beter kan. 

 

Expert in inspirerend werken


We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. We helpen je graag!

Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van:

  • Kantoor nieuwbouw van 1.000 - 90.000 m2
  • Kantoor verbouw en/of vleugel-aanbouw/ruimte bijbouwen
  • Kantoor (ver)bouw aanbouw of vernieuwbouw
  • Kantoor verbouw en herinrichting
  • Kantoor herinrichtingsprojecten 
  • Hotel (ver)bouw of afbouw & (her)inrichting
  • Bouw & interieur ontwerp (vrijstaand) woonhuis (kavelbouw)

Wat vinden onze klanten?

Dhr Kool over Novo Architectuur:

Novo Architectuur & interieur gaat een stap verder in Kantoorontwerp met hun Architecture of Happiness. Dat is het niet alleen prettig voor het personeel, maar ook de Return on Investment.

Spreek onze stijl u aan?


Office36
Office17
Office37
Office21
Office38
Office39
Office14
Office40
Office32
Office41
Office34

Onze filosofie


B.I.O.M.A. &
The Architecture of HappinessBovenstaand model gebruiken wij o.a. bij ons participatief ontwerp met klanten om tot de Architecture of Happiness te komen. Het geeft een indicatie van alle factoren die bij een goed ontwerp van belang zijn en in harmonie moeten zijn. Ook geeft het aan dat de tijdsgeest van de architectuur een vaak vergeten dimensie is waar klant en architect voor dienen te waken.

Wij zijn Novo Architectuur
Het nieuwe Werken & Architectuur; op zoek naar synergie

De werkplek & Architectuur:

Het architectonisch ontwerp is integraal onderdeel van de bedrijfsidentiteit en bedrijfscultuur, en dus de beleving van uw personeel. Het gebouw, de omgeving, de tijdsgeest en uw klantwensen zijn allemaal input voor ons ontwerp.

Wij weten dat het anders kan dan gebruikelijk in de architectenbranche. Wij voelen ons thuis op de rafelige, schurende snijvlakken van het functioneel (architectonisch) ontwerp, concept & branding en company culture.

BIOMA:

B.I.O.M.A. staat voor:

Biofilic

Interactive

Organic

Modern

Architecture

Dit is ons eigen acroniem en filosofie die wij toepassen om tot the Architecture of Happiness te komen. Het stelt de happiness van de mens centraal en die voelt zich als voormalig jager-verzamelaar nu eenmaal het beste thuis in de natuur. Wij willen de natuur meer naar binnen brengen (o.a. met green walls/ verticale tuinen) en de verbinding tussen binnen en buiten (de tuin) een centrale plaats in het ontwerp geven. Daarnaast willen we de voordelen die het internet en mobiel werken biedt maximaal benutten. Organic betekent voor ons duurzaam, omdat ook onze kinderen en kleinkinderen een leefbare aarde van ons moeten mogen erven. Modern wil zeggen dat het hedendaags is, opdat dat de mensheid in elk tijdvak zijn eigentijdse architectonische ontwerpkunst achterlaat, zonder alleen van het verleden te kopiëren, zonder vooruitgang. 

Architectuur in 2019:

De impact van ontwerpen in de tijd van mobiele telefonie, wifi, ipads en digital signage is waar het om draait vandaag de dag, om mee te kunnen in de snelle ontwikkelingen van dit digitale tijdperk. Maar tegelijkertijd houden we rekening met de opwarming van de aarde en sustainability als onderdeel van uw verantwoord ondernemen.

Kantoor Specialist:

Omdat we weten dat specialisten uiteindelijk effectiever en efficiënter zijn beperken wij ons tot een paar marktsegmenten; Hotellerie, Kantoren en Vrijstaande Villa’s.  Wij doen dus geen: Overheidsgebouwen, Scholen, Fabriekshallen etc. Laat staan: Bruggen, Wegen, Stadsontwikkeling, etc.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van een (her)inrichting, een compleet nieuw te bouwen kantoorpand, een grondige verbouwing of uitbreiding.

Graag laten we u persoonlijk zien hoe we met onze filosofie BIOMA tot een waar werkparadijs kunnen komen waarin de mens centraal staat. Oftewel, gewoon een vet cool ontwerp met veel groen en natuurlijke materialen met veel eigenheid voor uw bedrijf!

Onze belofte


De drie pijlers van de Novoarchitectuur belofte

1. SPECIALISATIE; Omdat we weten dat specialisten uiteindelijk effectiever en efficiënter zijn beperken wij ons tot een paar segmenten: 1) Wonen, 2) Hotellerie, 3) Kantoren en 4) Zorg. Wij doen dus geen: Overheidsgebouwen, Scholen, Fabriekshallen etc. etc. Laat staan: Voetbalstadia, Bruggen, Wegen, Stadsontwikkeling, etc. etc.

2. GEEN VERSPILLING; Wij doen niet mee aan prijsvragen of andere zinloze tijdverslindende zaken zo weet je zeker dat we daar geen geld aan verspillen die we weer op jou moeten terugverdienen. Ook doen we niet mee aan aanbestedingen en dure overheids-tenders waar je hooguit een 20% kans hebt om de opdracht te krijgen. Want ook dat is een model van geldverspilling. De eerste anderhalf uur schetsen is bij ons op kantoor écht 100% gratis. Daarna gaat de meter voor een heel zacht prijsje lopen en uiteindelijk pas echt als je de opdracht ook werkelijk met ons afmaakt. Wij streven naar een ratio van zo dicht mogelijk bij 100% betaald werk, omdat dat in het voordeel is van onze klanten. Op die manier kunnen wij de kosten en dus ook de tarieven laag houden.

3. GEEN AANBESTEDINGEN; Daarom werken wij ook alleen voor private partijen die zelfstandig beslissingen kunnen maken en dus niet voor overheden die langzame en dure beslissingstrajecten hebben en toch daar niet de prijs voor wensen te betalen en daardoor de facto (bij reguliere architectenbureaus) die kosten op de private klanten afwentelen. Netto-netto betalen private klanten daardoor veel meer aan architectenkosten dan zou hoeven. Bij ons niet meer. Wees welkom, wij helpen u graag.

Onze tarieven


De stappen in samenwerking

Altijd netto-netto voordeliger dan collega's die conventioneel werken.

Gratis schetsen op kantoor (1,5 uur)

Conceptontwerp (in overleg)

Hoofdontwerp, detaillering en Vergunning & Bouwbegeleiding (percentage van de bouwsom, of uurtarief naar keuze)

Onze stijl


Wij hebben het concept van B.I.O.M.A. (zie uitleg hierboven bij "onze filosofie") neergezet en die elementen zullen dus altijd in onze ontwerpen zitten. Aansluiten op het groen buiten en goed zicht daarop waar dat kan en het groen natuurlijk functioneel en esthetisch naar binnen halen dmv green walls en planten en licht is altijd onderdeel van onze ontwerpen. Verder heeft ontwerpen met wifi in het achterhoofd natuurlijk ook zo zijn terugkerende effecten op het ontwerp, waaronder privé nissen en hoekjes, maar ook werkplekken die meer op een lobby/lounge lijken. De M in BIOMA staat voor modern en eigentijds....een ouderwets of pastish ontwerp zal u dan ook niet van onze hand krijgen....Maar bovenal zetten wij de gebruiker centraal en ontwerpen daar een prettige werk&leefruimte voor....waar het fijn toeven is....Als wat u ziet op onze website u aanspreekt, neem dan contact met ons op........

Design en een mooi/cool/fijn ontwerp...

 Design en een mooi/cool/fijn ontwerp zijn belangrijk, maar veronderstellen dat het allemaal degelijk en dienstbaar is. Wij vinden ontwerp niet minder belangrijk dan anderen, maar wij weten dat de veronderstelling dat de onderliggende zaken goed voorelkaar zijn vaak bij andere partijen nog rammelen. Degelijke constructie en minimaliseren van verspilde ruimte zijn vereisten die wij automatisch meenemen in het ontwerp en niet van onszelf accepteren als “noodzakelijk kwaad” dat nu eenmaal niet zonder kan voor de schoonheid van het ontwerp. Wij weten; dat kan wel! Maar dat vergt net dat stapje extra inspanning en dat doen wij graag.

Office42
Office16
Office19
Office20
Office23
Office43
Office25
Office30
Office31
Office33
Office44
Office35

Afspraak maken


We nemen binnen 24 uur contact met je op!
We komen graag bij je langs, maar je bent ook van harte welkom in ons gezellige kantoor in Diemen...
De espresso staat klaar!

U heeft geen voornaam ingevuld.
U heeft geen of een ongeldig E-mail adres ingevuld.
U heeft geen geldig telefoonnummer ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U heeft geen gewenste werkzaamheden ingevuld.

Invalid Input

Bezoekadres

Heivlinderweg 61,
1113 LS Diemen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag                09.00 - 17.00

Mail of Bel ons!

088 2 25 25 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden