Op zoek naar expertise in hotel architectuur?

Wij zijn specialisten in HORECA en Wellness architectuur, van restaurant tot lobby en spa. We zijn dagelijks bezig om de hospitatlity industrie met ons architectonisch ontwerp te verbeteren. Dat doen we ook graag voor uw hotellobby of hotelkamers, restaurant, bar, sauna of wellness.

Wij zijn specialist in hotelontwerp

Ontwerp, tekenwerk & turn-key projectinrichting van:

  • Hotel nieuwbouw van 10 - 400 kamers (5, 4, 3 en 2 sterren)
  • Hotel verbouw en/of vleugel-aanbouw/kamers bij bouwen
  • Hotel (ver)bouw wellness/zwembad aanbouw of vernieuwbouw
  • Hotel verbouw en inrichting kamers, restaurant, lobby, (winter)tuin
  • Hotel/Horeca (her)inrichtingsprojecten
  • Hotel/Horeca concepting; van businessmodel concept tot logo op servet

We komen graag bij u langs om uw project te bespreken!

Wat vinden onze klanten?

Mevr. Stuiver over Novo Architectuur:

Novo Architectuur & interieur doorgrondt de Hotellerie praktijk met hun Architecture of Happiness is het niet alleen prettig voor de gasten, maar ook voor het personeel.

Onze stijl


Gastvrijheid is beleving. Die beleving is samengesteld uit vele elementen waaronder de dienstbaarheid van het personeel natuurlijk.

Maar het ontwerp en de uitstraling van het gebouw en de inrichting zijn even zo bepalend. Dit is ons werkgebied. Onze passie en hobby als ook ons brood en boter. We zijn er zeg maar dagelijks mee bezig. Om hotels, voor zowel gasten & personeel, beter, fijner, leefbaarder te maken, naar de tijdgeest van nu.

Wij gebruiken daarbij als leidraad onze BIOMA filosofie....

We helpen ook u graag!

Hotels01
Hotels02
Hotels03
Hotels04
Hotels05
Hotels06
Hotels07
Hotels08
Hotels09
Hotels10
Hotels11
Hotels12

We komen graag bij u langs om uw project te bespreken!

Onze filosofie


B.I.O.M.A. &
The Architecture of HappinessBovenstaand model gebruiken wij o.a. bij ons ontwerp om tot de Architecture of Hapiness te komen. Het geeft een indicatie van alle factoren die bij een goed ontwerp van belang zijn en in harmonie moeten zijn. Ook geeft het aan dat de tijdsgeest van de architectuur een vaak vergeten dimensie is waar klant en architect voor dienen te waken.

Wij zijn Novo Architectuur
Gastvrijheid & Architectuur; op zoek naar synergie

Hospitality & Architecture:

Het architectonisch ontwerp is integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en de gastvrijheidsbeleving van de gasten. Het gebouw, de omgeving, de tijdsgeest en uw klantwensen zijn allemaal input voor ons ontwerp.

Wij weten dat het anders kan dan gebruikelijk in de architectenbranche. Wij voelen ons thuis op de rafelige, schurende snijvlakken van het functioneel (architectornisch) ontwerp, concept & branding en company culture.

BIOMA:

BIOMA staat voor:

- Biofilic

- Interactive

- Organic

- Modern

- Architecture

Dit is ons eigen acroniem en filosofie die wij toepassen om tot the Architecture of Happiness te komen. Het stelt de happiness van de mens centraal en die voelt zich als voormalig jager-verzamelaar zich nu eenmaal het beste thuis in de natuur. Wij willen de natuur meer naar binnen brengen (o.a. met green walls/ verticale tuinen) en de verbinding tussen binnen en buiten (de tuin) een centrale plaats in het ontwerp geven. Daarnaast willen we de voordelen die het internet en mobiel werken biedt maximaal benutten. Organic betekend voor ons duurzaam, omdat ook onze kinderen en kleinkinderen een leefbare aarde van ons moeten mogen erven. Modern wil zeggen dat het hedendaags is, opdat dat de mensheid in elk tijdsvak zijn eigentijdse architectonische ontwerpkunst achter laat, zonder alleen van het verleden te kopieren, zonder vooruitgang. 

 

Architectuur in 2018:

De impact van ontwerpen in de tijd van mobiele telefonie, wifi, ipads en digital signage is waar het om draait vandaag de dag, om mee te kunnen in de snelle ontwikkelingen van dit digital tijdperk. Maar tegelijkertijd houden we rekening met de opwarming van de aarde en sustainability als onderdeel van uw verantwoord ondernemen.

Hospitality Specialist:

Omdat we weten dat specialisten uiteindelijk effectiever en efficiënter zijn beperken wij ons tot een paar marktsegmenten; Hotellerie, Kantoren en Vrijstaande Villa’s.  Wij hebben diepgaande kennis van Hotellerie, Hospitality en Wellness en delen die gedetailleerde kennis ook graag met u. Kom gerust vrijblijvend bij ons op kantoor langs, of nodig ons bij u op kantoor uit dan bespreken we de mogelijkheden....

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we een afspraak inplannen.

Onze belofte


De drie pijlers van de Novoarchitectuur belofte

1. SPECIALISATIE; Omdat we weten dat specialisten uiteindelijk effectiever en efficiënter zijn beperken wij ons tot een paar segmenten: 1) Wonen, 2) Hotellerie, 3) Kantoren en 4) Zorg. Wij doen dus geen: Overheidsgebouwen, Scholen, Fabriekshallen etc. etc. Laat staan: Voetbalstadia, Bruggen, Wegen, Stadsontwikkeling, etc. etc.

2. GEEN VERSPILLING; Wij doen niet mee aan prijsvragen of andere zinloze tijdverslindende zaken zo weet je zeker dat we daar geen geld aan verspillen die we weer op jou moeten terugverdienen. Ook doen we niet mee aan aanbestedingen en dure overheids-tenders waar je hooguit een 20% kans hebt om de opdracht te krijgen. Want ook dat is een model van geldverspilling. De eerste anderhalf uur schetsen is bij ons op kantoor écht 100% gratis. Daarna gaat de meter voor een heel zacht prijsje lopen en uiteindelijk pas echt als je de opdracht ook werkelijk met ons afmaakt. Wij streven naar een ratio van zo dicht mogelijk bij 100% betaald werk, omdat dat in het voordeel is van onze klanten. Op die manier kunnen wij de kosten en dus ook de tarieven laag houden.

3. GEEN AANBESTEDINGEN; Daarom werken wij ook alleen voor private partijen die zelfstandig beslissingen kunnen maken en dus niet voor overheden die langzame en dure beslissingstrajecten hebben en toch daar niet de prijs voor wensen te betalen en daardoor de facto (bij reguliere architectenbureaus) die kosten op de private klanten afwentelen. Netto-netto betalen private klanten daardoor veel meer aan architectenkosten dan zou hoeven. Bij ons niet meer. Wees welkom, wij helpen u graag.

Onze tarieven


De stappen in samenwerking

Altijd netto-netto voordeliger dan collega's die conventioneel werken.

Gratis schetsen op kantoor (1,5 uur)

Conceptontwerp (in overleg)

Hoofdontwerp, detaillering en Vergunning & Bouwbegeleiding (percentage van de bouwsom, of uurtarief naar keuze)

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we een afspraak inplannen.

Onze stijl


Wij werken vanuit onze BIOMA filosofie (zie uitleg hierboven bij "onze filosofie"). Dat is op zich geen directe stijl, maar uiteindelijk zijn er natuurlijk wel wel bepaalde elementen die regelmatig terug komen, zoals de natuur naar binnen halen, door bijvoorbeeld green walls, en de verbinding met de tuin maken. Verder natuurlijk heeft ontwerpen met wifi in het achterhoofd ook zo zijn terugkerende effecten op het ontwerp, waaronder privé nissen en hoekjes, maar ook werkplekken die meer op een lobby/lounge lijken. Als wat u ziet op onze website u aanspreekt, neem dan contact met ons op....

 DESIGN EN EEN MOOI/COOL/FIJN ONTWERP...

 Design en een mooi/cool/fijn ontwerp zijn belangrijk, maar veronderstellen dat het allemaal degelijk en dienstbaar is. Wij vinden ontwerp niet minder belangrijk dan anderen, maar wij weten dat de veronderstelling dat de onderliggende zaken goed voorelkaar zijn vaak bij andere partijen nog rammelen. Degelijke constructie en minimaliseren van verspilde ruimte zijn vereisten die wij automatisch meenemen in het ontwerp en niet van onszelf accepteren als “noodzakelijk kwaad” dat nu eenmaal niet zonder kan voor de schoonheid van het ontwerp. Wij weten; dat kan wel! Maar dat vergt net dat stapje extra inspanning en dat doen wij graag.

Hotels01
Hotels02
Hotels03
Hotels04
Hotels05
Hotels06
Hotels07
Hotels08
Hotels09
Hotels10
Hotels11
Hotels12

Afspraak maken


We nemen binnen 24 uur contact met je op!
We komen graag bij je langs, maar je bent ook van harte welkom in ons gezellige kantoor in Diemen...
De espresso staat klaar!

U heeft geen voornaam ingevuld.
U heeft geen of een ongeldig E-mail adres ingevuld.
U heeft geen geldig telefoonnummer ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U heeft geen gewenste werkzaamheden ingevuld.

Invalid Input

Bezoekadres

Heivlinderweg 61,
1113 LS Diemen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag                09.00 - 17.00

Mail of Bel ons!

088 2 25 25 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden